Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Katarzyna :P:P:P Kasia K (7483 niezalogowanych)
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
cyganka napisał:
Post No Bills napisał:

Ulv, ulv to jest demoralizacja , proszę usunąć ten post brzydkie , prawda?
Dobranoc

Na dobranoc KOLYSANKA!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Post No Bills napisał:
To tylko MLECZKO!!!
Znaczy sie, ze jak Andrju narysuje dupe to jest ok, ale jak Hilton o dupie napisze to juz jest beee.

Siedzi trzech facetow w knajpie,klener pyta co podac do picia, jeden sie odzywa: dla helmuta Kola, dla Andrzeja mleczko, a dla Frantza kawka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Mleczko to postac dowcipu nie sarkazmu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Benjamin Button)
Wiking
Przeciez mozna to odwrocic w czasie, czy nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Czy mozna, czy sie da?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
czasem nie myślą tyko działają.

A czy to źle?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Poniżej to, czego kobiety nie lubią u mężczyzn:

* mało atrakcyjny seksualnie mężczyzna ma :
* nieświeży oddech (uważa tak co druga kobieta)
* czuć od niego potem (49%)
* ma tłuste włosy (38%)
* braki w uzębieniu (34%)
* niechlujne, pogniecione ubrania, spadające spodnie (30%
* wystający brzuch (15%)
* sandały nałożone na skarpetki (14%)
* wystające włosy w nosie i uszach (11%)
* wąsy (11%)
* zgarbioną postawę ciała (4%)

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Cytat: John Hagee

Pewien mężczyzna przechadzał się nad oceanem w Kalifornii i znalazł na plaży starą lampę. Podniósł ją, potarł - a z jej wnętrza wyskoczył dżin. Olśniewająco piękny duch powiedział:

- Dziękuję ci, dobry panie, że uwolniłeś mnie z tej lampy. Wypowiedz jakiekolwiek życzenie, a ja je spełnię.

Mężczyzna zastanowił się przez chwilę i rzekł:

- Zawsze chciałem pojechać na Hawaje, ale boję się latać. Na statku cierpię okropnie na chorobę morską. Czy mógłbyś zbudować autostradę od mojego nadmorskiego domu aż na Hawaje?

Dżin się roześmiał.

- To nie możliwe. Pomyśl tylko o problemach technicznych. Jak mam zbudować podpory sięgające dna Oceanu Spokojnego? Jakże olbrzymie ilości stali i betonu pochłonęłaby taka budowa, jakże wielkim wyzwaniem byłaby pod względem logistycznym. Wypowiedz inne życzenie.

Mężczyzna zamyślił się i w końcu powiedział:

- Moja żona uważa, że jestem mało wrażliwy. Pomóż mi naprawdę zrozumieć kobiety. Dlaczego płaczą, kiedy są szczęśliwe? Dlaczego tak często i bez widocznego powodu zmienia się ich nastrój. Spraw, abym dobrze rozumiał kobiety.

Dżin spojrzał na mężczyznę i powiedział:

- Ta autostrada... to mają być cztery pasy ruchu, czy może wystarczą ci dwa?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Kobieta chce być piękną ! dla kogo ?

Pewnie przechodziłeś to nie raz , wybierasz się na bal , wesele lub eleganckie przyjęcie i co !! Po pierwsze trzeba w coś się ubrać najlepiej coś nowego oczywiście nie mówię tu o nas tylko o kobietach przecież ty ubierzesz ten sam garnitur. Kobieta idzie na zakupy sama z koleżanką rzadko z chłopakiem lub mężem choć ja to lubię , mówię że jej to pasuje i pięknie wygląda Zrobienie zakupów w godzinę raczej nie możliwe i kto niema cierpliwości to lepiej sama niech idzie. OK sklepy zaliczone szmatki pokupione. Przyśpieszamy omijając szczegóły. Idziemy i co wtedy w głowie kobiety jest burza sztorm wichury co będzie ? jak któraś będzie ubrana w to co ja " o zgrozo " wchodzisz i choć by stu mężczyzn stało nago to ona i tak tego nie zauważy jest całkowicie pochłonięta obserwacją konkurencji każdy szczegół musi być przeanalizowany . Skarbie jesteś piękna i śliczna w tej sukience to chyba nie ma znaczenia , priorytet zostaje ten sam zagłuszyć inne kobietki . Tydzień po imprezie możesz ją zapytać kto w co był ubrany ? jednym tchem pewnie ci odpowie .

Tak Tak dla kogo kobieta chce być piękna ?????????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok